Opdrachtgever

TREEE kan u als opdrachtgever van dienst zijn met:

TREEE Technical

Beheerst het gehele traject van onder- en bovengrondse infrastructuur van gas- en elektriciteitsnetwerken. TREEE Technical kan zowel de primaire als de secundaire engineering verzorgen, vanaf de opwekking van elektriciteit tot en met transport en distributie. Of het nu gaat om hoog-, midden- of laagspanningsnetten, distributienetten, openbare verlichting en lage- en hogedrukgasleidingen en installaties, TREEE is uw partner.

 

TREEE Recruitment

Is gespecialiseerd in het bemiddelen, werven, selecteren en detavast detacheren van technische specialisten op mbo, hbo en universitair niveau binnen de technieken van onder- en bovengrondse infrastructuur van gas- en elektriciteitsnetwerken. Tevens bemiddelen we in opdrachten voor freelancers die aan de door TREEE opgestelde strenge selectie-eisen voldoen. TREEE Recruitment biedt u professionals op interim basis of op vaste basis.

Op interim basis beschikt u met TREEE Recruitment over de nodige kennis en capaciteit via:

  • Projectdetachering

Uw projecten stagneren door (tijdelijk) onvoldoende specialistische capaciteit of kennis. TREEE kan gemotiveerde specialisten detacheren naar uw project, zolang als nodig.

  • Detachering met recht op overname

TREEE combineert met deze detavast constructie het traditionele detacheren met uw werving en selectie. Samen met u kunnen wij bepalen wanneer de overname in vast dienstverband plaats vindt. Hierdoor wordt u als inlener niet achteraf geconfronteerd met bijkomende overnamekosten.

Op vaste basis kunt u met TREEE Recruitment beschikken over gekwalificeerde werknemers via:

  • Werving en selectie

Werving en selectie eist een goede voorbereiding. TREEE analyseert uw specifieke personeelsbehoefte, maakt de juiste functieanalyse en verzorgt een open communicatie met u als opdrachtgever en met de kandidaten. Een kandidaat moet passen bij uw organisatie en bij de functie. Wij denken graag met u mee om de kandidaat met het best passende profiel te selecteren.

  • Assessments

TREEE kan u op basis van assessments adviseren over de geschiktheid van een sollicitant of de doorgroeimogelijkheden van een interne medewerker. Door een intensieve samenwerking met een gerenommeerd en ervaren bureau zijn wij in staat u hierin excellent te faciliteren.

 

TREEE Engineering

Kan u vakbekwaam bijstaan met advies, ontwerp en engineering. TREEE Engineering verzorgt ook projectmanagement en directievoering van complete projecten. Projecten kunnen wij uitvoeren op uw locatie of op onze eigen locatie.

 

TREEE Education

Is door zijn ruime ervaring met nutsbedrijven en aannemerij in staat om medewerkers zodanig te trainen, te coachen en op te leiden zodat zij volledig kunnen meedraaien in uw organisatie. Deze trainingen kunnen wij zowel op eigen locatie als op uw locatie verzorgen.

Dit maakt TREEE Education een unieke intermediair tussen netwerkbedrijven, aannemers, onderaannemers en installateurs.

U kunt TREEE Education inzetten voor uw tijdelijke, toekomstige of huidige medewerkers.

Klik hier voor een overzicht van het cursus,- en opleidingsaanbod.

Heeft u vragen? Schroom niet en neem gerust contact op.

© Treee B.V. 2014
Keizersveld 13
5803 AM Venray
Kvk: 56966814
0478-512000
06-20422665

email: henk@treee.nl

 

Comments are closed.